DJI Spark Sky Blue drone

De DJI Spark drone is wel heel erg compact en daardoor zeer geschikt voor het eenvoudig vastleggen van de meest uiteenlopende momenten. Met de 1/2.3" CMOS sensor worden beelden vastgelegd met een hoge lichtgevoeligheid en een geweldige kleurprecisie. Beelden kun je vereeuwigen als 12 megapixel foto's of als full HD-video's met 30fps. De Spark is voorzien van mechanische gimbal-stabilisatie, is zeer lichtgewicht en door het compacte formaat stop je de drone als je hem even niet gebruikt zo in je tas.

Nieuwe functies op de DJI Spark drone

De Spark is voorzien van het bijzonder handige Gesture Control waarmee je de drone simpelweg kunt besturen door het maken van handgebaren. Opstijgen gaat nog makkelijker dan ooit; houd de drone in de palm van je hand en druk twee keer op de knop en de Spark gaat omhoog. Door het maken van handgebaren kun je de drone naar links, rechts, naar voren of naar achteren laten vliegen. En wanneer je zwaait, vliegt de Spark drie meter van je af zodat je bijvoorbeeld een selfie kunt maken door met je vingers een vierkant te vormen. Wil je dat de Spark weer terugkomt, zwaai dan met beide handen en de drone landt weer netjes op je hand.

Ook beschikt de Spark over een ActiveTrack modus die kan herkennen wat je aan het filmen bent. Hierdoor kan de drone van DJI inschatten hoe snel het onderwerp zal bewegen en met gemak het onderwerp volgen, ernaast blijven vliegen of rondjes om het onderwerp vliegen, en dat vanaf een vastgestelde afstand.

Verschillende manieren van bedienen
Naast handgebaren kun je de Spark ook bedienen met je smartphone, tablet of met een apart verkrijgbare afstandsbediening. Met je smartapparaat heb je een bereik van 99 meter en de afstandsbediening doet het tot een afstand van twee kilometer. Dankzij de mogelijkheid van zowel 2.4GHz als 5.8GHZ volg je de beelden in 720p op het bedieningsapparaat. Het gebruik van deze twee banden heeft tevens als voordeel dat je zelden last hebt van een te drukke band waardoor storing kan optreden.

On the fly bewerken
Uiteraard is de DJI Spark geschikt voor sociale media. Instaleer QuickShot op je mobiele apparaat en je maakt snel en vooral heel makkelijk clips van 10 seconden die je vervolgens online deelt. Maak je gebruik van de DJI Go 4 app dan kun je beelden ook aanpassen door bijvoorbeeld filters te gebruiken. En om je foto's nog mooier te maken is de Spark slim genoeg om dankzij 3D Vision Technology zelf een onscherpe achtergrond aan de afbeelding toe te voegen.

Website: The DJI Spark really is an astonishing piece of technology, Price around € 440,--
Kopen bij website: DJI Spark cameranu.nl, Price around € 449,--

Video's
→ DJI Spark drone
→ DJI Spark — In Depth Review 4K
→ Buying a DJI Spark? Watch This First!
→ DJI Spark drone... klein maar krachtig!

Reacties zijn gesloten.