Hubsan X4 Desire Quadcopter H502E

De Hubsan H502E en H502S zijn gebaseerd op het succesvolle platform van de Hubsan X4 Brushless FPV drone en zijn iets kleiner en eenvoudiger gemaakt om de beste functies nog betaalbaarder aan te kunnen bieden.

De Hubsan H502 drones beschikken beide over zeer stabiele vliegeigenschappen door het doorontwikkelde platform en de ingebouwde GPS unit. Hierdoor is deze drone ook goed door iedereen te vliegen en hoeft u geen ervaren piloot te zijn. Een andere belangrijke functie welke door de GPS ingebouwd is de Return To Home functie zodat de drone weer terug kan keren naar de plek van opstijgen.

De Drones zijn uitgevoerd met coreless motoren net als in de X4 micro drones alleen dan van een groter formaat. Deze zorgen ervoor dat de quadcopter voldoende vermogen heeft om zeer uitdagend te kunnen vliegen.

In deze H502 drones zit bij beide uitvoeringen een HD 720P camera ingebouwd zodat er fotos en video's van een uitstekende kwaliteit gemaakt kunnen worden. De opnames kunnen uiteraard gestart/gestopt worden vanaf de zender en de beelden worden opgeslagen op een micro SD kaart (niet bijgeleverd)

De storingsvrije 2,4GHz zender zorgt voor een vliegbereik van circa 150 meter. Alle functies van de drone zijn vanaf deze zender te bedienen. waardoor dit echt een ideale instap drone is met veel mogelijkheden.

Specificaties
- Motoren Coreless
- Accu: 610 mAh 7.4V LiPo
- Vliegtijd: 8-10 minuten
- Lader inbegrepen, Laadtijd: 70 min
- Camera: 720p
- Bereik: 150 meter
- Afmetingen: 16,5x16,5x6cm
- Gewicht: 147gram (incl. accu)
- zender werkt op 4 AAA penlites (niet inbegrepen)
- reserve propellerset
- propeller tool inbegrepen

Website: Hubsan-winkel.nl - Hubsan X4 H502E Desire, € 108,95

Video's
→ HUBSAN H502E X4 DESIRE Full Review - UnBox, Inspection, Setup, Flight Test, Pros & Cons
→ Hubsan H502E Desire X4 Quadcopter Drone Flight Test Review - GPS, Camera, And A Proper RTH Function
→ Hubsan H502E Full Review

Reacties zijn gesloten.